Hai ca mai e putin pana la criza

A inceput anul frumos, euro a depasit astazi la cursul BNR pragul de 4 lei.

Cum banii veniti din strainatate au fost mult mai putini fata de alti ani, se vede ca nici cursul valutar nu mai e sustinut de o economie infloritoare, asa cum o descria Tariceanu prin septembrie. Cresteara aia economica de 8 – 9 % la care se asteptau anul trecut ma astept sa se transforme intr-o scadere de 20% anul asta.

De ce asa de mult? Pentru ca acum toate treburile se misca mai repede, mult mai repede, iar daca individul asta care avea o afacere cu masini second hand nu le da repede, inseamna ca sta pe stoc, cu banii blocati in masini in imposibilitatea de a-si desfasura activitatea.

Daca toti jucatorii la bursa si analistii financiari estimeaza ca undeva in aprilie economia o sa sucombeze brusc, eu ma astept ca ea sa se manifeste brusc imediat ce se termina stocurile astea la combustibil, atunci cand o sa urce iar pretul benzinei pana la cer.

Eu nu vreau sa am dreptate, dar ma gandesc ca maine trebuie sa cumpar euro pentru chirie si ma dau cu capul de pereti cum pierd in fiecare luna la rata de schimb …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: