Hai cu jafurile, hai cu razboiul

Pentru ca suntem atat de bine organizati s-a spart un depozit militar si s-au furat arme. Pana aici toate bune si frumoase, fapte din astea se intampla in fiecare zi in Albania, Macedonia, Serbia, Bulgaria si alte tari de lumea a 3-a.

Mai nou se intampla si la noi, pentru ca si noi ne indreptam cu siguranta spre o categorisire a unei tari de acest rang.

Cum armele alea sunt bune de folosit, sau s-au vandut foarte repede, deja au aparut jafuri armate … pana acum la Brasov. Ce e frapant si foarte misto,  autoritatile au declarat ca nu au motive pentru care sa intareasca paza la alte dispozitive si depozite militare. Mai mult decat atat, filtrele de politie n-au gasit nimic, drept urmare se vede eficienta  lor.

Asa incat, daca va supara niste unguri, niste tigani, sau cine stie ce cum vreti niste case de schimb valutar apelati cu incredere. Nu de alta, dar bancile nu pot fi jefuite ca nu prea au bani.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: