Hai cu mine la #imposibilblogmeet

Hai cu mine la #imposibilblogmeet

Vlad Grigorescu va avea duminica 12 octombrie, premiera spectacolului IMPOSIBIL, de la ora 20:00 in Cafe Deko (Str. Covaci, Nr, 1, centrul istoric).

 

Vreti sa ramaneti uimiti, sa stiti ce este de fapt IMPOSIBIL? Hai duminica sa experimentam. Si sa facem un blog meet cum n-a mai fost pana acum, un #imposibilblogmeet. Cati putem sa ne strangem? Si daca nu ma credeti, am mai fost la un spectacol de-al lui Vlad, care poate parea simplu pe moment si usor, dar practic iti da mintea peste cap. Si e de vazut, e de trait si de simtit cum ti se face pielea de gaina. Dar de fapt, de ce vorbesc eu aici. Trebuie sa-l simtiti si voi. Ne strangem sa mergem duminica la IMPOSIBIL cu Vlad Grigorescu?

 

Vlad Grigorescu este unul dintre cei mai buni entertaineri din Romania, va crea imposibilul in fata ta, intr-un show care te va lasa cu gura cascata.
Vrei sa stii cum sa faci cadoul perfect fara nici o cheltuiala? Vrei sa vezi cea mai buna metoda de a cuceri o fata? Vrei sa simti cum e sa ti se citeasca gandurile? Vrei sa aflii ce e in plic? Ce plic? O sa vezi!
Vino sa il prinzi pe cel mai bun in actiune!
Experimenteaza imposibilul!

 

Inscrieri in comentarii, pe facebook, pe pile, pe cunostinte. Eu va iau cu mine. Va astept.

IMPOSIBIL DEKO PREMIERA

 

Update: Ok, o facem cu lista, ca vad ca sunteti multi. Scrieti aici jos si fac lista si va anunt pe fiecare in parte. Aici jos, in comentarii, sa fim organizati si frumosi 😉 Multumesc.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply