Hai sa ne relaxam in Satul Prunilor

Dupa ce va intoarceti stresati si obositi din vacanta de Paste, va recomand sa mergem sa ne relaxam. Am ales sa mergem in Satul Prunilor, o localitate in zona de deal a judetului Dambovita unde ne asteapta un centru cultural si de relaxare deosebit. Arata cam asa:

Cert e ca au internet de mare viteza, toate facilitatile pentru relaxare, o multitudine de programe de atractie si multe locuri de vizitat in jur, dar cel mai important, liniste. Daca va uitati pe harta  de pe site,  veti vedea ca e departe de orice alta sursa de zgomot si stres. Eu ma astept ca noaptea, acolo, sa vedem cele mai tari stele si sa invat si eu sa fac poze din alea superbe cu Calea Lactee.

Acum vreau sa stiu cine vrea sa vina cu mine la Satul Prunilor? Un week-end intreg. Si ce ati vrea sa facem acolo?  Cand mergem? Imediat ce ne punem de acord ca toata lumea poate fi disponibila in sfarsitul ala de saptamana. Asa ca va astept in comentarii, sa-mi ziceti de ce vreti sa mergem la Satul Prunilor si ce vreti sa facem acolo.  Eu asigur transportul, asa ca puteti sa luati berea inca de la Bucuresti 🙂 Termen pana a doua zi de Paste.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply