Hai sa vedem de ce recorduri sunteti in stare

Toata ziua stai pe calculator si faci o groaza de chestii, te joci counter, te joci solitaire, stai pe hi5 vreo 15 ore din 24, te uiti la filme si alte chestii interesante si productive pentru tine si compania ta, uite ca  incepand de astazi avem concursuri  care te vor rasplati pentru faptul ca stii sa faci poze, pentru faptul ca stii sa joci solitaire toata ziua si foarte, foarte bine (da, facem campionat de solitaire) si altele.
De fapt, daca stai toata ziua pe net si deschizi 50 de mii de ferestre si tab-uri, poti sa te lauzi cu ele inscriindu-le pe site la 7 recorduri.ro. Pe langa asta sunt si concursuri de genul cate maini sunt pe un maus, cate casti poti sa ai pe urechi, cati oameni pot incapea in 7 secunde sau ce poze ai tu cu calculatorul tau.
Cu alte cuvinte cate taburi iti tine internet explorerul deschise, faci un screenshot si il urci pe site, apoi castigi, cine mai are atat de multe tab-uri deschise?

La finalul concursului bineinteles ca vii la concertul Gorillaz de la Polivalenta, pe 6 noiembrie, care va marca lansarea oficiala a Windows 7 in Romania.

Zilele de recorduri pe site sunt:

30 oct – Ziua recordurilor de jocuri – sectiune realizata in parteneriat cu Emag. Invitat special – Stefania Neagu, eMAG.

31 oct – Ziua recordurilor de foto.

1 nov – Ziua recordurilor de prieteni – sectiune realizata in parteneriat cu Maguay. Invitat special – Decebal Schiller, Maguay

2 nov – Ziua recordurilor computerul meu. Invitat special – Cristina Barbu (Microsoft Romania)

3 nov – Ziua recordurilor de aplicatii. Invitat special – Tudor Galos (Microsoft Romania)

4 nov – Ziua recordurilor de film. Invitat special – Smiley

5 nov – Ziua recordurilor de muzica – sectiune realizata in parteneriat cu Romtelecom.

Iar pe vedete le vedem pe livestreaming in timpul zilei pe site

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: