Hartile nu vor mai fi harti

Cineva zicea zilele astea pe Facebook, ce a fost inainte de Google Maps? Cineva i-a raspuns, pai au fost Maps (discutia era in engleza), iar prima persoana i-a spus iar, nu, nu, inainte de Google Maps.

Cam asta e progresul tehnologic. Totul devine asa de natural si se combina cu aplicatiile noastre, incat nu mai avem nevoie de lucrurile clasice cu care am crescut. Eu spre exemplu nu am o carte in casa pe care sa o folosesc pe post de decor in biblioteca. Pentru aceasta am tableta, e-book reader sau chiar ecranul calculatorului. Iar asta mi se pare normal.

Iar hartile evolueaza. Am trecut de la desenele pe hartie, la hartile digitale, la cele facute de utilizatori, dar si la hartile care au imagini puse acolo de utilizatori. Ieri ma intrebase cineva in Londra unde este nu stiu ce chestie. I-am zis ca habar n-am. El avea un Blackberry in mana. Am vrut sa scot telefonul sa caut pe GMaps si i-am recomandat sa foloseasca Google maps. S-a uitat la mine ciudat si s-a dus sa intrebe pe altcineva. Parca exista Google Maps si pe Blackberry nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply