HBO nu are bani de subtitrari?

HBO nu are bani de subtitrari?

Mi-am luat abonamentul maxim la televiziunea prin cablu pentru HBO. Nu ca ar avea ceva interesant acolo, dar ca reiau asa, din cand in cand, filme bune pe care le-am vazut o data la cinema, apoi pe calculator si dupa cativa ani apar si la televizor.  Vazand insa filmele pe calculator, iti raman anumite chestii intiparite in minte, din aceste filme. Si acestea sunt erorile din subtitrari.

De altfel cu totii stim interviul pe care veverita_BC l-a dat la un moment dat pentru un site, unde spunea cat de greu e sa realizezi o subtitare, mai ales ca trebuie sa o faci in timp foarte scurt. Si bineinteles ca mai apar erori. Acum pe veverita_BC nu l-am mai vazut de ceva timp facand subtitari. Dar in schimb aceste subtitrari cu fix aceleasi erori cu cele de pe net, sunt pe HBO.

20130812_233444

Si atunci, ma intreb, HBO nu are de unde sa ia subtitrarile de le ia de pe net? Oare filmele de pe HBO sunt BD-rip de pe torrente?

20130812_233357

Si daca ar fi fost doar o eroare izolata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply