Heineken 140 de ani

Heineken 140 de ani

M-am dus azi in market sa-mi iau obisnuitul six-pack de bere. Acolo ma astepta o promoterita de la Heineken care voia sa imi recomande sa cumpar berea. N-a apucat, din ultimele doua six-pack-uri, l-am luat pe penutimul. Mi-am amintit totusi ca trebuia sa particip si la promotia ce ma trimetea la Londra la finala UEFA Champions League. N-am nimerit-o, dar mai am sansa sa iau alte cateva premii.

In schimb am sarbatorit anul acesta 140 de ani de istorie Heineken. Istorie pe care am scris-o si noi, urand prin mesaje la multi ani lui Heineken. Iar cei care se duc la Amsterdam stiu cu siguranta ca trebuie sa vada fabrica si muzeul berii. Dar mai ales sa se aleaga cu o sticla personalizata de acolo.

Aveam nevoie de un motiv sa pun pozele astea pe blog, si iata-l. Am fost acolo sa sarbatoresc 140 de ani Heineken intr-unul din cele mai bune si potrivite locuri pentru o astfel de petrecere: Biblioteca Nationala. Sonorizare excelenta, lumina excelenta, bere si muzica buna. Restul a venit de la sine.

Si nu a fost suficient. Si pentru ca povestea sa nu treaca in necunoscut ca un eveniment care a fost si a trecut, Heineken a facut un ebook special pentru a aniversa cei 140 de ani. Il puteti descarca si puteti vedea cum am marcat aici, in Romania, 140 de ani de bere Heineken.

Sper sa va placa. Apar si eu pe acolo, pe undeva, intr-un patratel mic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply