Heineken Mansion

Adevarul e ca marti seara, dupa ce am fost la bere, am ajuns acasa, am pus la uploadat filmuletele pe youtube, fara sa vad ce am facut acolo si m-am culcat.  Acum le-am vazut. Vai de capul meu, eu am facut astea? Atat de rau? Veti vedea si voi imediat.

Intai povestea. Heineken Mansion e o casa, ca in reclama de la Heineken, unde exista o camera cu bere exact ca in reclama  unde intra baietii si zic whaaaa, acolo unde ii incuie femeile – stiti voi.  Mai sunt in casa asta niste camere, de relaxare, cu postere cu motive sportive. Jos, in camera de zi, acolo e cel mai important loc, sunt doua frigidere mari de Heineken pline si un frigider mic de cutii de bere, dar si o plasma de 127 de centimetri pe care eu am setat-o aseara sa prinda TVR HD. Asa incat puteti urmari meciurile intr-un anume fel.

Si participand la campania “Fii printre stelele din UEFA Champions League”, consumatorii vor putea câștiga o experiență incredibilă la Finala UEFA Champions League Wembley 2011 din Londra, un “week-end fotbalistic” în mijlocul săptămânii în Heineken Mansion și multe alte premii.
Pentru a intra în campanie, consumatorii trebuie să valideze codul de bare de pe unul dintre produsele Heineken® participante la promoţie (sticlă 0,33 litri, six pack sticlă 0,33 litri, sticlă 0,5 litri, doză 0,5 litri, six pack doză 0,5 litri, six pack doză 0,5 litri ambalaj promoţional cu cadou UEFA Champions League). După validarea unui cod de bare, consumatorii vor experimenta lumea digitală Heineken® şi vor afla dacă au câştigat.

Astea au fost bla-bla-urile. Acum urmeaza studioul Heineken de dinainte de meci, asa cum il faceau si astia de la TVR: eu si Mircea Mester.

Si pentru ca meciul a fost atat de interesant, a trebuit sa sustinem si publicul cu momente artistice. Asta si din cauza ca au lipsit majoretele cu care am fost pacaliti ca vom fi intampinati acolo.

Si alte filmulete pe contul meu de youtube.
Oricum, la plecare am fost atat de entuziasmati incat eu si Toma Nicolau am felicitat un taximetrist pentru ca a raspuns la comanda si l-am bucurat cu bere. Speram ca n-a baut in timpul programului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: