Hi-Q, 15 ani and still rocking

In toate concertele din garajul Europa FM ma bucur sa vad trupe care au rezistat peste ani. Din pacate sa rezisti cu o trupa de muzica atat timp e foarte greu. Trebuie sa muncesti si nu tot timpul ramane si ceva din munca asta. Daca ne uitam la Vama, dupa o frumoasa experienta acestia s-au despartit nu in cel mai placut mod.

Hi-Q in schimb sunt trupa care acum 15 ani umpleau toate spatiile in care aveau concerte. Acum fac acelasi lucru, au piese noi, au intotdeauna ceva nou, inca stiu sa anime publicul si sa le ofere ce acestia isi doresc.

hiq

Spre diferenta de altii Hi-Q inca n-a imbatranit, inca sunt tineri si pot. Chiar daca unii se insoara, raman tineri si la fel de voiosi. Am fost la un concert al lor in Hard Rock cafe, unde au inregistrat un DVD ce va aparea in curand si am fost placut impresionat ca toata lumea le stia piesele pe de rost.

Mi-am amintit de primul autograf, de cand le dadeam net in cafe-ul de la Pitesti, cand lumea era mai simpla si mai misto. Si ne vom vedea la fel si peste 20 de ani. Nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply