HP facility Houston – fabrica de rack-uri

exclusiv piticu.ro
In principiu toata productia mondiala s-a mutat in China. Ce a mai ramas pe alocuri sunt cateva fabrici, fabricute si linii de asamblare a produselor. Singura parte buna e la nivelul intregii corporatii, pentru ca fabricarea in China scade costurile de productie.

Fabrica HP din Houston ce a mai ramas in picioare,  pe vechiul stabiliment al fabricii Compaq, produce acum doar rack-uri si livreaza chiar si rack-uri complet asamblate si functionale cu serverele de care un datacenter are nevoie.
Nu am coborat si in fabrica asta, pentru ca nu asta a fost scopul vizitei acolo, doar va prezint in imagini cam cum arata o fabrica (sau linie de asamblare daca vreti sa ii ziceti asa) de calculatoare.

Si pentru ca HP nu isi deschide foarte des portile catre jurnalisti, sa vada ce se intampla inauntru, exclusivitatea este pe piticu.ro

 

Am fost acolo impreuna cu un baiat de la Slashgear ( follow tag here), cativa jurnalisti din Europa de la niste siteuri de tehnologie foarte locale si America de Sud. Va voi prezenta cum se lucreaza acolo, cat de multumiti sunt oamenii, povestile oamenilor care sunt de 20 de ani aproape la HP, oamenii care au inceput la Compaq pe vremuri si care inca sunt bucurosi ca fac unele din cele mai bune calculatoare din lume.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: