I Am Number Four (2011)

Un film pe care IMDB-ul nu l-a tradus in limba romana, ceea ce este de admirat.

Filmul asta nu e neaparat spectaculos, asa incat multe lume a zis ca a vazut multe clisee in el, dar este un film de prezentare. De prezentare a unei noi generatii de actori. A actorilor noi, cei care au trecut de la prezentele in serialele americane de televiziune la prezenta in cinematografe. Iar asta e un pas urias, pentru ca de obicei actorii tristi din filmele de cinema mor in serialele de televiziune ca un daily job. E ca si cum l-ai vedea pe Pavel Bartos jucand in Eu cand vreau sa fluier, fluier si nu in telenovela de la ora 18. (e doar un exemplu).

Asa incat o avem pe tipa insarcinata din Glee, Dianna Agron jucand rolul fetei blonde de la scoala de care se indragostesc toti. Pe langa ea mai sunt niste actori de care n-am auzit pana acum, care teoretic isi fac treaba bine. Timothy Olyphant in schimb a scos niste suspine prin sala.

Filmul nu se poate vedea fara a vedea inainte trailerul, asta ca sa stiti despre ce e vorba in actiune, altfel e mai greu de inteles de ce ii omoara la inceput.

IMDB

Am o intrebare totusi. Langa mine in sala de cinema a fost un critic de film cred, pentru ca tot filmul a avut o agenda in mana pe care tot scria chestii. Asa se face? Asa se fac recenziile la film? Te duci si scrii, iar apoi vii si dai note interpretarii actorilor?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply