Îi vedeţi? Ei sunt. Îi ştiţi?

Îi vedeţi? Ei sunt. Îi ştiţi?

Traian a avut nevoie de trei saptamani sa se convinga si sa imi dea dreptate. Dar dupa trei saptamani eu continui sa ma amuz. Pentru ca e un lucru la fel de distractiv la fel ca cel de mai devreme cu protestul de la Parlament. Bine, Traian atrage atentia acolo asupra unui fapt, manipularea. Si pune cu degetul  indicatorul pe oamenii care ies in fata, dar nu vor sa isi asume asta.

Eu ma amuz de alte doua lucruri. Primul ca Alburnus Maior vine si se plange pe ei nu i-a invitat nimeni la discutii, desi vad in programul comisiei parlamentare discutii cu ei, la un moment dat. Dar cum ei n-au primit nici o instiintare inainte de programul comisiei, asta inseamna ca ei nu sunt bagati in seama. Si drept urmare ies sa protesteze ca nu ii baga nimeni in seama. Nu inteleg de aici, daca ei trebuie sa fie bagati in seama cand vor ei sau cand vrea comisia sa faca lucrul asta. Trecem peste distractia de ieri cu Remus Cernea. Vad ca ruleaza niste clipuri pe Youtube elocvente de ce a facut Remus la Rosia si ce a primit.  Si revenim la Alburnus Maior care adineauri da un comunicat de presa prin care “denunta si boicoteaza comisia lui Ponta”. Adica LOL. Tu te plangi ca nu vrea nimeni sa discute cu tine, dupa care tu denunti si boicotezi. Seems legit.

In schimb, in Bucuresti vom asista diseara la o piesa de teatru. Anuntata pe Facebook, piesa de teatru a primit deja sustinerea publicului.

proteste

Ah, stiu ca voi avea parte de un alt val de antipatie acum. Si din poza de mai sus am sters comentariile unor oameni cu care am dialogat pe aceasta tema. Tocmai pentru ca nu le crea lor probleme, ca si cum nu si-ar face corect treaba de sustinatori sau nesustinatori.

Si daca tot avem parte de oameni noi in aceasta miscare populara, nu ar fi bine sa ascultam si masele? Ah, tocmai se contureaza liderii care vor veni si vor face ce li se spune. Sau … mai stii?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply