In Noiembrie se striga din nou catalogul

 
Reincepe Scoala de bani de la BCR. Campania de anul trecut a generat o mare valva pe internet. S-a lasat cu servere aglomerate, cu oameni care la ora fixa intrau pe site ca sa invete cat mai multe despre cum sa iti gestionezi banii. Si atunci s-a lasat cu premii si un mecanism al concursului foarte misto.
 
Anul asta din nou veti invata cum sa faceti economii, veti invata cum sa folositi serviciile bancare in folosul vostru. Oricum aveti un termen scurt pana pe 8 noiembrie sa va inscrieti in scoala de bani. Cursurile vor tine doua saptamani si dureaza o ora intre orele 17 si 18, ca sa nu va afecteze procesul normal de lucru. Adica dupa munca aveti si timp sa invatati ce sa faceti cu banii castigati.
               
 
Anul asta premiile sunt mari: 4 mii de lei, 3 mii sau doua mii de lei. Inscrierile se fac aici, iar mai apoi eu va voi ajuta cu sfaturi despre cum sa participati la extemporale, cursuri si orice alte intrebari ati avea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply