In timp ce politistii protesteaza

In Bucuresti se fura orice, au inceput cu doua   biciclete.

Pentru ca Romania nu mai e un stat de drept (care drept unde legile se aproba fictiv sau doar asa ca vorbeste Anastase cifre), ci e un stat necondus de nimeni. Nu avem premier, nu avem ministri, nu avem presedinte. Whaaaaa … haos total.

Intre timp, astia care sunt la conducere reusesc sa ia bani de la FMI, care bani e bine ca ajung in rezerverle BNR, dar pe cai ascunse ajung sub forma de imprumuturi tot la Guvern. Iar daca n-ati sesizat stirea: guvernul se imprumuta cu 1 miliard de euro pe luna. Se imprumuta de la bancile comerciale. Bancile comerciale iau banii de la BNR. BNR are banii de la FMI.

La scadenta, statul va da banii inapoi bancilor comerciale + dobanda uriasa.  Bancile comerciale vor avea profit. BNR va trebui sa dea banii inapoi la FMI. BNR va da banii inapoi la FMI tot de la Guvern, din PIB-ul lui peste prajit. Deci fix cacat. Am luat un imprumut de la FMI si-l dam inapoi de doua ori.  

Voi va dati seama ca protestul asta al politistilor a blocat complet activitatea oricarei institutii de aplicare a legii in tara asta? Fie ea si jandarmerie, fie ea si politie sau orice altceva. Nimeni nu mai are chef acu sa munceasca, sa faca ceva, sa apere cetatenii. Politistii sunt plictisiti, fara chef de munca, stau sa observe nu da nimeni nici o amenda. Suntem tara ideala.

Care ai un pistol?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: