Inca o editie Blog and Roll de succes

Imi  aduc aminte si acum de mega editiile Blog and Roll de anii trecuti. Cele care dadeau tonul tuturor petrecerilor blogosferice, cele care inchegau comunitati si faceau sa se stranga oamenii acolo pentru a canta si pentru a se simti bine.

cropped blogandroll header1

De data aceasta, CatMusic vine in ajutorul bloggerilor, furnizandu-le doua aplicatii de karaoke, pentru android si pentru iPhone. De asemenea va invita la cea mai tare petrecere de karaoke din blogosfera. Si mai mult decat atat, aduce si trupele ce vor intretine atmosfera. Pentru ca acum nu vom canta singuri, ci alaturi de Mandinga, Ruby,  Voltaj, Jukebox, Mamasita si What’s Up. Adica niste oameni care stiu sa aprecieze blogurile si categoric cititori de ai nostri. Iar daca nu sunt, sigur vor fi dupa eveniment.

Eh, pentru a veni la karaoke, trebuie doar sa intrati pe blogandroll si sa va inscrieti. Inscrierea este conditionata de un mesaj pe care il puneti acolo pe site pentru a va anunta prezenta. Pana atunci ne vedem acolo sa facem gasca care la anul va concura la Vocea Romaniei sau chiar mai bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply