Inca o masina ecologica …

Daca cumva v-ati saturat de Toyota Prius (honda civic hibrid n-am vazut aici, are cineva sa vad cum e?), a mai aparut inca o masina ecologica. De fapt e masina electrica produsa de la Tesla. In final au scos-o pe piata, costa 115.000 euro si deja sunt cereri de 1.100 de bucati in Statele Unite.

Ca sa intelegeti care e deal-ul cu masinile astea. Ele sunt pentru oras, exclusiv si sunt pentru oamenii cu bani. De la 22.000 de euro pentru Prius si nu stiu cat pentru Civic, nu prea poate oricine sa se atinga de masinile astea. Drept urmare de asta actorii, persoane publice, patroni si cine stie care altii sunt vazuti cu ele. De cele mai multe ori pentru a promova ideea si masina, primind discount-uri din partea producatorilor.
Din pacate nici dotarile nu sunt stralucite pe masini, sunt hibrizi, drept urmare e un compromis intre motorul / performantele masinii si sistemele de confort. Dar pe toate masinile ecologice e un ecran lcd care iti ia ochii si te face sa-l privesti tot timpul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: