inca o petitie

Si pentru ca au trecut sarbatorile si alte tampenii de petitii adresate lui Basescu, ne uitam acum din nou catre televiziuni. Si bineinteles ca iar lovim cu o petitie idioata. Sa va traiasca din dedicatie. Insa chestia care ma face sa dau cu telefonul de pamant vine din partea unei asa zise asociatii de consumatori de media. ( wha ? … adica stai acasa si mananci televizoare pe paine? ) – ascmedia.ro
De data asta astia cer … stai sa caut ghilimelele “Ne-am saturat ca televiziunile sa cumpere audienta cu violenta!Nu mai vrem jurnale de stiri formate exclusiv din violuri, crime si accidente! ”

Dragii mei … va recomand sa inchidetzi dracu televizoarele alea  ca nu-s bune de loc. Va recomand sa iesiti la bere, fie ea si la scara blocului. Va recomand sa iesiti si sa va plimbati prin oras … sa va inghesuiti in  metrou, sau intr-unul din ratb-uri, sa transpirati, sa traiti … nu sa stati acasa … sa mancati televizoare pe paine … telenovele siropoase si filme unde totul e happy ending, pentru ca uite de ce nu suportati voi violenta de la stiri.

Iar cand o sa iesi pe strada … si o sa vezi ca ti se intampla o violenta din aia de la stiri … o sa mergi mai departe indiferent. La munca … nu la facut petitii!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “inca o petitie

 1. nu-s de accord cu ceea ce ai scris
  chiar deloc
  e parerea ta si o respect
  dar de data asta cred ca e superficiala
  gandeste-te un pic mai bine

 2. in acelasi fel in care ei au dreptate, eu ma uit la acele stiri, de la ACEA TELEVIZIUNE, toata ziua.

  Iar, filmele …le mai prind pe calculator din cand in cand 🙂

 3. razvane , ai dreptate … il inchid, n-am stresuri, dar ce faci cu aia care n-au alternativa … telecomanda nu e una dintre ele …

  la ei te-ai gandit ?

  P.S.
  poate ar fi cazul sa ne gandim si la altceva in afara de abordarea egocentrica ..nu ? 😀

Leave a Reply