Incepe nebunia

Ieri s-a deschis targul de brazi, in Obor. Asta inseamna ca ar trebui sa gasim brazi ieftini acolo. Dupa care sa ii caram cu metroul si cu RATB-ul pana acasa.

In alta ordine de idei, au inceput si sezoanele de aglomeratie in marile hypermarketuri. Nu le pot numi cumparaturi. Acolo se intampla sa vina o masa mare de oameni, sa goleasca rafturile, indiferent ce este pe ele, daca le trebuie sau nu, dar, daca te duci undeva si te arati interesat de un articol, imediat vor aparea inca vreo 10 care sa il si cumpere. 🙂
Asa ca, chiar daca va treziti dimineata sa va duceti in Carrefour sau Cora sau cine stie ce Bricostore, o sa iasa aceeasi mancare de peste, aceeasi aglomeratie, si aceleasi produse. Si o sa am impresia ca in functie de magazine, sunt si mai proaste si mai scumpe. Aici Cora e lider.

Bineinteles, astfel vor incepe cozile interminabile de pe sosele, locurile de parcare inexistente, taxiurile ultrascumpe, metroul superaglomerat. Si toate acestea pentru a avea sarbatori fericite si reduceri de 0,5 lei la preturi
Intentionez maine sa atac Carrefour Orhideea, iar daca imi tineti loc liber la Airbone dau eu cafeaua.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Incepe nebunia

  1. E aglomerat oricum, e groaznic. De Craciun e si mai rau :/

    I feel your pain, eu bradul anul trecut l-am luat de la Cora parca, exact din aceasta cauza

Leave a Reply