Incredibilele planuri de la Metrou: Crangasi – Piata Sudului, Rahova – Colentina

Incredibilele planuri de la Metrou: Crangasi – Piata Sudului, Rahova – Colentina

Tineam de mult timp sa va arat aceasta poza:

metrou crangasi - piata sudului

Poza reprezinta planurile de lucru ale celor de la metrou. Idei cum ar veni. Idei trecute pe foaie nu asa ca sa fie facute, ci probabil facute urmare a unor studii de specialitate. Adica se poate, se vrea, hai sa facem.

Asa vedem de acolo ca vom avea metrou de la Crangasi la Piata Sudului sau din Rahova pana in Colentina. Linii interesante de metrou mai sunt si Gara de Nord, Progresul, dar si linia de la Piata Sudului pana la Dristor, linie care ar trebui sa treaca pe la mine pe acasa. Ma intreb pe unde, pentru ca strada e destul de mica ca sa poata fi sparta.

Tot din harta vad ca au gandit o statie de metrou in mijlocul lacului Vacaresti. Deci e clar, planurile sunt sa-l distruga.

Ma gandesc ca planurile astea serioase sunt un fel de mostenire. Nu stiu, probabil nepotii autorului. Probabil sunt invataturi pentru nepotii de cinci ani. Uite tata, cand te vei face mare, trebuie sa lucrezi asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply