Indicatoare rutiere noi

Lasand la o parte ipocrizia, am vrut sa o zic si la momentul accidentului lui Huidu, o zic acum la momentul accidentului lui Lucescu. Nu ar fi mai bine sa punem indicatoare rutiere de genul:

Aici a omorat Huidu 3 oameni, circulati cu atentie!
Aici a dat tramvaiul peste Lucescu, intoarcerea pe linia de tramvai este interzisa!

 

Imi amintesc ca undeva pe DN13, spre Targu Mures,  intr-o padure a stat mult timp o carcasa de masina accidentata si incendiata. Lumea trecea pe langa ea si incetinea, pentru ca stia ca acolo a fost candva un accident nasol si ca nu trebuie sa te joci cu asta. Intre timp caroseria aia a disparut, iar de atunci toata lumea trece pe acolo ca prin branza. Si nici radarul ala al politiei ascuns in padure nu ii linisteste pe astia.

N-am comentat nimic, una e sa mergi cu viteza si eu merg, pentru ca pot. Alta e sa fii idiot si sa intri cu 100 la ora la Timisul de Sus sau sa intorci pe linia de tramvai, pe ploaie. In alta ordine de idei, da, tramvaiele trebuiau trase pe dreapta, ca doar trecea il Luce.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: