Infrastructura africanilor

Africanii au investit enorm pentru Cupa Mondiala. Se spunea ieri la radio ca se asteapta si ei la o situatie economica dificila dupa ce vor veni facturile de plata. Primul ministru spunea ca asteapta fluierul final al cupei mondiale, ca apoi sa traga  linie si sa faca socoteala, daca au iesit pe minus, unde au fost probleme, unde sunt pe plus si cum sunt.

Ce vedeti mai sus in poze e un drum, road 64 se cheama. Un fel de drum national la noi, singura diferenta fiind aceea ca asta nu are gropi. Da, ati putea spune ca africanii nu au conditiile meteo de la noi, dar e mai mult, ei au caldura puternica care tine mult, dar si frig, in schimb mai putina apa care sa macine drumul. Si totusi drumul e fara gropi. Nu, nu este perfect drept, dar nu are gropi. Nu trebuie sa opresti la fiecare 50 de metri ca ai o groapa, nu trebuie sa eviti pietoni sau carute care merg pe strada. Nota: pe langa drumul national e un drum facut cu buldozerul, pe pamant, pe unde merg carutele, pietonii si cine stie ce alte agregate care nu au voie sa mearga pe asfalt.

Pana la urma legea e lege, culmea, se aplica si la africani.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: