Internetul romanesc merita si conteaza

De-a lungul timpului am fost placut surprins si bucuros cand am cunoscut oameni de online, bloggeri, marketing, 3350573601 1a9705f600 mantreprenori si asa mai departe. Am descoperit in oamenii astia elita societatii romanesti. Oameni cu ratiuni sanatoase, suficienti de nebuni incat sa faca orice le trece prin cap. Suficienti de maturi astfel incat sa fie foarte atenti la actiunile lor si sa realizeze lucruri deosebite.

Aseara a avut loc un experiment la roblogfest, un experiment care mi-a depasit asteptarile cu mult mai mult decat speram. Ma asteptam sa veniti atat de multi dar nu ma asteptam ca voi toti sa aduceti cate ceva.

Drept urmare am reusit sa umplu masina, acum urmeaza sa le aranjez frumos sa le ambalam frumos si sa le ducem la Valea Plopului. Am primit inclusiv umerasul de sarma de la rezistenta urbana, lucru asupra caruia voi vrea sa revin alaturi de distinsul domn.

Nu pot decat sa va multumesc. Nu mie, lor, copiilor le trebuie lucrurile de mi le-ati dat. Si ei vor sti ce sa faca cu ele, iar asta se va intoarce sub orice alta forma, pentru ca orice fapta buna nu trece neobservata.
Va voi anunta ce si cum mergem.

Ce nu stiu daca stiti despre ce se intampla la Valea Plopului, jud Prahova, e ca acolo e o zona mirifica, un peisaj de vis. Ei bine in peisajul asta primaria a donat niste teren pentru un preot care a vrut sa faca un orfelinat, iar lucrurile s-au pus pe treaba. Si nu cu ajutor extern, prin munca copiilor de acolo si cu oaresce sponsorizari de la niste firme.
3350573797 0fa784e7c1
Ei bine pentru astia mergem noi cu jucarii acolo. Si nu mergem pentru ca n-au si cer, mergem pentru ca isi construiesc singuri, pentru ca muncesc, pentru ca sunt o comunitate unita, pentru ca sunt maturi si stiu sa se descurce inainte de a da piept cu viata.

Bineinteles vom avea si o discutie despre avort.

Va multumesc pentru ca ati fost atat de darnici. Din pacate n-am putut fi mai organizat, astfel incat sa stiu cine, ce a dat, sa pot sa dau linkuri sa va mentionez, dar daca veti comenta voi actualiza lista. Urmeaza sa stabilim cand mergem acolo, probabil week-endul viitor. Totodata daca vreti sa va alaturati cauzei dati de stire si stabilim. Va multumesc inca o data.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: