Invidia e buna, e buna, e buna

Pentru a intelege titlul click aici.

Sunt in deplasare prin tara. Deci sunt turist, deci tanti Udrea se bucura de pe urma mea, inca unul care isi arunca banii pe geam … in ideea de relaxare. Ei bine pentru asta lucreaza Udrea pentru mine, sa am unde sa ma duc, sa pot sa merg prin Vama Veche pe poteca sau sa pot sa parchez in Vama, in Costinesti sau oriunde altundeva.

Nu va luati de Udrea pentru poteca aia ca e facuta de altii.

Revenind. E un scandal zilele astea cum ca Udrea a facut si a dres, a platit bani si a cheltuit prea mult. Am vazut stirile la TV (care mi se par comezi, dar fie) si ma miram cum e posibil sa dai o stire ca cineva a cumparat pixuri, dar cum sa spui ca cineva a cumparat canapele sau cine stie ce alt mobilier de birou. Pai daca e un birou de amenajat nu cumperi asa ceva? Si ce crezi ca pixul ala a fost cumparat la supra pret? Nu pixul ala a fost ales asa cum scrie la lege, prin licitatie.
Sa va zic cum se fac licitatiile? Mai tarziu.

Pana una alta revenim. Invidia e buna, iar pe mine ma amuza astia care nu`s in stare sa vada altceva decat rele in reusitele unora. Ba, a facut o treaba? A iesit bine? Atuci lasa-l in pana mea sa isi faca treaba cum trebuie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: