iPhone 5 – zvonurile au fost adevarate

Am fost placut surprins sa aflu ca zvonurile despre iPhone 5 au fost adevarate, desi nu le credea nimeni.
Sa zicem ca display-ul din noul telefon era ceva de asteptat, dar toata carcasa sa fie exact ca in prezentarile de pe net, atunci nu a fost suficient de securizata. Si daca de data asta nu s-a pierdut nici un telefon prin nici o carciuma, au reusit chinezii sa il faca bucati si sa-l vanda in stilul romanesc. Nu poti sa furi produsul din fabrica, atunci pleci cu cate o bucatica din el acasa.

 

Cred ca e prima data cand n-as recomanda sa renuntati la iPhone-urile 4S pe care le aveti. Sunt niste telefoane, unde daca le mai tine bateria, au performate frumoase.

In schimb cineva zicea ca de la lansarea lui iPhone 4S incoace, Samsung a lansat 41 de telefoane (sunt curios cate a lansat HTC). Asta nu inseamna vreo gandire ciudata de marketing ci ca unii doresc sa ia toata piata, iar ceilalti se cred superiori avand un nano-SIM, in loc de SIM-ul normal, dar si de micro-SIM-ul abia aparut in piata mare.

Si daca ne uitam la faptul ca actiunile Apple au scazut in timpul lansarii (bine, nu la fel de mult ca cele ale lui Nokia), imi dau seama cat de usor influentabila e piata la orice actiune de marketing. Si intr-adevar se simte grav lipsa lui Steve Jobs. Lipseste acea scanteie, acel stil aparte. Acel timbru vocal si pauzele de respiratie.

In alta ordine de idei astept in 2 saptamani sa apara iar cel mai subtire telefon din lume.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply