Jobs

Ma tot intreaba lumea daca cunosc joburi.
Ha? Pai eu sunt angajator? Ca sa te angajez? Am eu firma? Nu, n-am pentru ca n-am timp sa umblu cu acte. Si nu vreau sa pornesc singur intr-o afacere. Afaceri am … insa, inca sunt in stadiul de dezvoltare. Cand o sa pornesc anunturile de angajare fii sigur ca de aici vei afla.

In schimb, daca sunt joburi … asta se afla. De pe net, de pe paginile de cariere ale firmelor, de pe siturile de joburi. Nu cred ca iti ia mai mult de jumatate de ora sa te uiti si sa vezi cam ce se cauta pe piata. In cel mai rau caz, cumpara un ziar.

Daca ma intrebi pe mine daca stiu vreun job, primul lucru la care ma gandesc e sa nu care cumva sa vrei sa imi iei serviciul meu. Iti dai seama ca nu am de unde sa stiu daca e vreun job liber, atat timp cat eu ma gandesc la ce muncesc eu si nu la ce muncesc altii.
Si nu sunt director de resurse umane, sau manager de proiect ca sa stiu de cati oameni am nevoie. Hai sa zic ca mananger de proiect as fi. Dar, momentan, echipa nu se dezvolta din lipsa de investitii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply