KFC Drive asta e facut la misto?

KFC Drive asta e facut la misto?

S-a deschis un KFC Drive in Bucuresti. Intamplator sau nu la 2 minute de casa, cu masina. Pentru ca de asta e drive, ca sa te duci cu masina la el. Asa incat in seara asta a fost a doua oara cand m-am dus la KFC Drive sa-mi iau de mancare.

MG 4010
Prima data cand am fost am fost cu Toma si am comandat amandoi cate un meniu, diferit. Tanti ne-a luat banii si ne-a invitat la urmatoarea casa. Acolo mi-au dat o punga. I-am zis ca am nevoie de doua pungi ca sunt doua meniuri separate. S-a panicat ca de ce vreau asa si s-a scuzat ca mi-a pus mancarea la gramada in aceeasi punga. Pe bune? La gramada adica a aruncat-o acolo?

A doua oara am fost in seara asta. Am comandat obisnuitul 8 strips meniu si 8 aripioare meniu. Am luat punga si am plecat. Acasa am descoperit ca mi-au luat banii, dar ca in loc de 8 strips, mi-au pus doar 5. Si pe bon, dar si pe monitoarele alea erau 8 trecute acolo.

Eu nu cred ca sunt atat de ghinionist incat din doua comenzi ambele sa fie aiurea. Asa ca va recomand sa evitati KFC Drive-ul de pe Mihai Bravu ca aia mai au inca de invatat pana sa se prinda cum trebuie serviti clientii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply