La Ciolpani era limita de 50 km/h

Una din ciudateniile lui  DN1 sunt limitarile de viteza in localitati. La intrarea in Tancabesti si Ciolpani te intampina un magnific indicator de circulatie care te anunta ca ai parte doar de 70 km/h cu care sa circuli in interiorul localitatilor alora. Desi nu ai parte de nici o alta restrctie si de nici un alt indicator rutier, la iesire te lovesti de indicatorul ca a expirat limita de viteza de 50 km/h si te intrebi unde dracu a fost limita de 50 la ora, cand a fost pusa, cu ce viteza circulai pana acum in localitate si asa mai departe.

Raspunsul vine de la politia rutiera si anume in localitatile astea doua, dar si in multe alte localitati intens circulate s-a ridicat limita de viteza de la 50 km/h la 70 km/h pentru autoturismele mici. Cu alte cuvinte daca s-a ridicat limita de viteza ea chiar era. De unde, pana unde, cum si ce … naiba stie. Ca nu v-au venit amenzi acasa, asta a fost doar norocul vostru.

Nr. 47 din 11 ianuarie 2011

TRONSOANE DE DRUMURI NAŢIONALE CU REGIMUL LEGAL DE VITEZĂ MAJORAT

Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. informează că, pe raza a 88 de localităţi, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile „A” şi „B”.

Localităţile, drumurile naţionale care le tranzitează, poziţiile kilometrice ale limitelor acestora, precum şi regimul legal de viteză anterior şi actual, la nivel naţional, pe raza celor 88 de localităţi, se prezintă astfel:

Documentul integral aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply