La mana Cartelului

Cineva zicea ca in internetul din Romania sunt carteluri, organizatii care isi negociaza intre ele preturile de publicitate pentru castiguri maxime. Iar acestea fiind dovedite sau nu, n-avem decat sa inghitim in sec si sa tacem linistiti.

Ma dispera, ca si pe voi de altfel, atunci cand pagini intregi din internetul romanesc nu se incarca din cauza unor servere de publicitate proaste, hostate in afara, care crapa cand ti-e lumea mai draga.

Iar cum acum n-am pe cine sa injur ca nu mi se incarca core.ad20.net ca sa se vada corect pagina mea, si multe alte pagini, n-am decat sa ma plang de indivizii aia smecheri si ciudati care negociaza si fac legile in internetul romanesc.

Si ca sa fiu direct aici injur pe aia de la brat-online.ro, ad20.net, noprimetime.com, ads.softure.com. Am uitat pe cineva?

Desi asta poate fi si o masura de frauda sau o mana criminala. Sa pici serverul de publicitate ca sa nu mai mearga nici o pagina din internetul romanesc 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: