La TVR sunt banii dumneavoastra

TVR, institutie sustinuta din banii publici si din reclamele difuzate, nu poate sustine transmisia unui meci de fotbal.

NU conteaza motivele pentru care a cazut emisia TVR in seara asta in timpul meciului Turcia – Germania. Chiar nu conteaza, conteaza ca la banii pe care ii are TVR asa ceva NU e permis. Pentru ca vorbim de un campionat de fotbal, ne gandim la o expresie devenita celebra: “tripla backupare”

Si penele astea de emisie imi amintesc de anii ’90 cand TVR emitea in functie de cat de mult, sau cat de des se furau echipamentele de acolo. 🙂

Dar e televiziunea publica, maine vom primi un comunicat de presa de 2 lei in care vor da vina pe alte chestii si atat. Mai rau e ca atata timp cat a fost pana de emisie, n-a fost vreun retard care sa vorbeasca pe post despre ceva, nici macar o legatura telefonica (prin 3G) cu vreunul din comentatorii aia. Dar ce dracu, eu n-am voie sa ma implic in editorial ca nu ma pricep, sunt directori cu camionul la TVR acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: