Lasa-te de meserie

Tipa crizata de mai jos din concursul ala de la national tv, s-a aratat deranjata de faptul ca toata presa i-a preluat video-ul, asa ca doreste drept la replica. Drept la replica care i s-a acordat.

Oh, si cum a scris mailul ala, stimata studenta la jurnalism. Si eu care am fost la balul lor de boboci si am incercat sa le explicam chestii.

Buna, eu sunt Adela Lupse. prezentatoare de televizune,concursuri interactive, la posturile de televiziune ANTENA1. Va contactez pt ca in urma stiri plus video.ul de 2 minute, secventa din emisiunea mea,la canalul National TV in care CN A ul a amendat televiziunea cu 5000 de ron si in urma comentariilor, si parerilor, sugestiilor, mai putin bune despre mine si despre fetele care prezinta astfel de emisiuni, vreau sa fac liniste, pace, vreau sa fac lumina, vreau sa explic cum stau lucrurile si de fapt care este motivul si strategia pt care noi reactionam in felul asta.

citeste mai mult

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: