leapsa: femeia perfecta

Femeia perfecta, pentru mine, e cea care ma face sa zambesc dimineata. Chiar daca afara ploua si e frig. Chiar daca am visat urat. O vad si zambesc. Si ma impleticesc sa-i fac cafeaua

Asa isi incepe blogul dono, care imi da o leapsa, sa gasesc femeia perfecta si sa o descriu.

Femeia perfecta are tzatze mari, cur bombat si buze moi ar spune orice baiat. Nu neaparat, femeia perfecta e cea care te intelege. Nu poti spune mai multe despre ea, de fapt nu poti spune prea multe despre ea, e exact acea persoana despre care nu poti spune prea multe. E ceea ce iti lipseste tie. Eu sunt o fire foarte activa si agitata, femeia perfecta pentru mine e acea persoana linistita, care vrea sa conduc incet, care vrea ca seara sa nu auda muzica tare, care vrea sa vorbesc mai putin si asa mai departe.

Femeia perfecta e cea cu care te certi, dar mai apoi stii ca iti da dreptate. Femeia perfecta e cea care iti face scandal “unde ai stat pana la ora asta?”, dar stii ca dupa aia iese cu tine si prietenii tai la bere.

Ideea e ca nu e nimeni perfect, dar pe parcurs totul se cizeleaza si se ajusteaza. Cate un pic de la fiecare. Ideea e sa fie o singura persoana nu doua diferite.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: