LG GW620

 									Lg gw/620 Cel mai rapid telefon cu android la un procesor de 512 mhz. Sau cel mai rapid telefon cu andorid vazut de mine dupa Google Nexus, dar Nexus are procesorul de 1 giga.
Pentru primul telefon cu android, LG a facut o treaba buna. A pus un telefon slide sa faca cam ce si-ar dori orice utilizator de internet mobil. De la browsing, la twitter si messenger, se gasesc in aplicatiile de pe GW620.
Ecranul se misca cum trebuie, iar noutatea vine de la tastele de home si back care sunt si ele touch in loc de buton, astfel incat telefonul ramane cu un singur buton functional, acel de meniu.  Bateria de 3.7v 1500 mah rezista fix 24 de ore in conditiile in care sta conectat la internet non stop cu un client de twitter pornit.
In schimb are tastele de volum invers fata de restul telefoanelor (adica ca sa dai sunetul mai tare apesi pe tasta de jos), are tastatura qwerty putin modificata, lucru care m-a facut sa gresesc cand tastam pe el sau pe HTC. Si n-am reusit sa-mi iau mailul pe telefon, ori din cauza ca se bloca aplicatia, ori din cauza operatorului de telefonie mobila, iar mailul statea vreo 5 minute pana deschidea un mesaj de 50 kb.

Camera foto e de 5 megapixeli, dar totusi face niste videouri execrabile la rezolutie de 320×240 🙁

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply