LG Optimus Black

M-am jucat cu telefonul asta si de la inceput am fost minunat sa vad cat de usor si subtire e. Categoric producatorii lui a reusit sa optimizeze in acest telefon tot ce se putea optimiza intr-un telefon mobil. Iar din telefonul asta doar bateria e cel mai mare element. Si pentru ca e subtire si dragut tine si mult incarcat, in convorbire, cu wireless-ul pornit, cu internetul activ.

Este si rezistent, astfel incat daca te-ai aseza pe el in buzunar, ai norocul sa nu te trezesti ca iti crapa ceva. Procesor bun, 1 giga e suficient pentru orice ai vrea sa faci pe el. Vine  cu 2 giga memorie interna si 512 ram, dar nu ii vei simti diferenta.
Partea buna e ca deja multa lume din blogosfera a ales telefonul asta. Asta inseamna ca cei 5 mp din camera foto sunt suficienti pentru a fi activ in social media, pentru a pune poze pe facebook, iar display-ul e atat de usor incat poti sa scrii un tweet sau un mail foarte repede. Ah, am zis de display? Nu degeaba i se spune ca e cel mai luminos display de pe un telefon mobil. Eu stau cu luminozitatea la minim de obicei, iar de pe LG Optimus Black n-am avut niciodata probleme in soare.

Si inca un amanunt. In buzunarul meu telefonul sta langa un pix (cand platesti cu cardul tre sa ai un pix sa mazgalesti chitanta aia), nu a prins nici o zgarietura pe ecran. Mi-a placut asta. In schimb

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: