Life’s for sharing

hey orange

In poza de mai sus vedeti cum vorbesc intre ele doua bannere de la Orange si de la T-Mobile, in Marea Britanie. Rezultatul discutiei intre cele doua bannere este ca T-Mobile isi uneste si isi imparte serviciile 2G de voce si text cu Orange. Astfel incat acolo unde nu este semnal T-Mobile, clientul va folosi reteaua Orange si invers.

Asta e un caz particular, pentru ca in Anglia am inteles ca retelele mobile nu sunt exagerat de dezvoltate, astfel incat sunt in continuare zone intregi neacoperite de semnalul GSM. Teoretic asta ii bucura pe conservatorii britanici care puteau pleca la tara sa bea ceaiul de la ora 5, fata telefonul mobil. Acum au si retelele mobile sansa de a avea mai mult trafic si de ce nu, probabil mai multi clienti.

La noi nu vom vedea asa ceva, pentru ca noi nu suntem paranoici cand vine vorba de antene GSM si eventualele radiatii de la acestea. La noi e pe principiul, cine da bani, astia? Aici puneti antena. Si totusi pana si in Bucuresti sunt in continuare zone cu semnal deficitar.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply