LOAD 2006

Am primit saptamana trecuta pe mail, invitatiile la LOAD 2006.

Am citit, m-am documentat, aha, frumos, modalitate de pierdut timpul, de socializat intre linuxisti …. mmmm de agatzat fetitze de la firme care vin sa iti propuna chestii, si motiv de etalat laptopuri, tehologie, si discutii de mysql, servelistica si firewalistica intre fitzoshi de la IT. ;;) 🙂

Am mai fost odata la o chestie d-asta … RDS Club se chema, sau ceva de genu. A fost fain atunci, 95 % din sala, la costum, importantzi, habarnisti, aplaudau si se bucurau de un videochat ce se intampla acolo, si murmurau tematori la auzul de cuvinte ca : VPN,wireless, server integrat de aplicatie, Videochat, ne auziti, de ce s-a intrerupt conexiunea.
A fost buna bautura, gagicile, mancarea, faptul ca aveam costume mai misto ca aia de la RDS, si faptul ca atunci ei aveau laptoape si eu nu, si faptul ca degeaba aveau laptoape ca nu aveau zapp si nici access point in zona.

Daca ajung anul asta, va fac si poze. Numai daca ajung.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply