Lucruri care nu se spun

image

Dupa ce am scris articolul precedent, parca am primit asa un val de mesaje telepatice de bine. Si le dau dreptate. Ati putea spune ca sunt lucuri care nu se spun, dar atunci unde e libertatea? Unde mai e exprimarea? Ce faci daca vezi un cacat? Il ascunzi sub covor ca sunt lucruri care nu se spun?

Ce mi-a placut la americani era ca daca au o problema o anunta, o comunica, spun imediat ce au facut, ce au de facut cum sa faca sa fie mai bine si asa mai departe. La fel si cu politia, comunici si te inteleg. Asa am mers si eu gratis cu autobuzul, expunandu-mi problema.

Si atunci nu vad unde sa fie lucruri care sa nu se spuna. Despre orice. Bineinteles, aici conteaza foarte mult impachetarea si cum se comunica acestea. Asa cum fac televiziunile americane generaliste. Iar la finalul mesajului apare si reactia, solutia sau spatiul pentru drept la replica

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: