Mai exista romantism

Am coborat pana jos sa-mi iau tigari. In fata scarii mele …. erau doi … se sarutau. Se tineau in brate si se sarutau. M-am uitat la ei … hm … cam aceeasi varsta. Ceea ce e bine.

Mi-am luat tigari … si m-am intors. La scara alaturata, alt cuplu … statea in casa scarii si se tineau in brate. Astia doi de la mine din fata scarii tocmai se despartisera. A venit taxiul si a plecat el. Tipa a urcat singura, inaintea mea.

In schimb, atat timp cat blocul asta … de la un capat la altul e numai de garsoniere, iar … tipa … chiar daca ar sta cu o colega, putea sa-l invite pe ala sus, ca sa nu stea in fata scarii, nu a facut-o, inseamna ca nu se grabeste, inseamna ca “il tine la respect”, inseamna ca … il descopera incet.

Exista romantism. Ma bucura ca, eh se intampla la varste inaintate, imi pare rau ca nu se intampla la varste mai fragede. Sau la tipul de mai devreme

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply