Maine: batalie in Bucuresti pe mici si bere

1 mai muncitoresc ar spune unii. Inainte se intampla sa avem serbari campenesti, intalniri cu diversi activisti de partid, munca si petrecerile din pracuri si piete.

Asta se va intampla si maine cand PSD-ul ne cheama la mici, bere si strigate de lupta. Vom vedea lupte de strada intre boshorogi, aurolaci si alte persoane care vor sti pe cine sa voteze. Pe Iliescu pentru ca el le-a dat pensii si mici acolo la Izvor.
De ce mici si bere in Parcul Izvor? Pentru ca doar atat pot. Pentru ca atat ii duce capul. Pentru ca numai pentru asta poate fi folosit acel parc. Pentru ca … astea sunt instrumentele anilor 90. Si pentru ca romanii sunt atat de prosti.

Pana una alta, daca nu iti permiti sa te duci in Carrefour, te duci la mici si bere in Izvor. Eu presupun ca iti permiti sa te duci in Carrefour. Mai ales eu stiu ca nu vei fi maine in Bucuresti … ci la mare … pentru ca maine e 1 mai.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply