Mall de Ferentari

city mallAm fost in mall, in City Mall, sau ala de la Eroii Revolutiei, sau ala din Ferentari cum vreti voi sa ii ziceti. E misto mall-ul. N-are nici un cos de gunoi, drept urmare femeile de servici se cearta cu tine cand le ceri un cos de gunoi ca sa arunci servetelul din mana. E ciudat de curata parcarea, nu tu mucuri de tigare, nu tu mizerii nu tu nimic. In schimb, e plina de copilashi draguti care vin sa intoarca masina cu frana de mana. E mai putin important daca lovesc si alte masini. Ieri am vazut doua masini avariate de catre unul din astia.

Magazinele sunt de mare exceptie, de la tzoale de purtat la serviciu (a se citi pulovere cu dungi), la cercei grosi de culoare argintie si lantisoare galbene. Acolo oricine ar veni gaseste tot ceea ce isi doreste.

Mancarea e relativ buna, daca ignori faptul ca e facuta in mizerie sau ca resturile stau la un loc cu ceea ce vine proaspat. In schimb e o distractie totala sa gasesti o masa libera. Dupa care trebuie sa fii atent la geanta si la “ce faci mancatiash”. Doar vorbim de mancare, asa ca e in regula.
Si mai e un lucru misto la mall-ul ala, vibreaza. Atat cat trec tramvaiele, cat si cand trece metroul sau parcheaza cineva prin parcarea supraetajata. Dar cine a spus ca vibratiile nu fac bine sanatatii, doar de asta avem reclamele astea la televizor. Sunt curios daca metroul trece pe sub el, sau razant pe langa.

Cum nu ma asteptam vad ca e chiar usor sa construiesti un mall acum, nu ca ala al meu, care a ramas in stadiu de proiect.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: