Masini clonate, furturi sau photoshop? UPDATE: E PE BUNE

Un nene da pe Facebook azi dimineata pozele astea cu masina lui (zice el) si inca o masina identica cu a lui, gasita in fata unui service.

In toata povestea lui zice ca cealalta masina (din Fringe, ca tot ziceam mai devreme) are parbrizul vospit acolo unde trebuia sa fie seria de sasiu, iar in schimb ca e identica cu a lui. A chemat si politia si acestia i-au zis ca e masina lui, dar n-au vrut sa recunoasca ca exista placute de inmatriculare false prin oras. In schimb pana la urma, dupa ce au aruncat pisica dintr-o ograda intr-alta au ridicat masina.

Vazand prea multe filme cu politisti corupti, incep sa cred ca politistii stiau care e treaba sau cel putin stiau ca nu trebuie sa se bage. Circula unul cu o masina sau fac cate o tampenie si altii si le asuma sau pe altii ii ridica. Exact ca la amenda pe autobuz  cand zici ca te cheama Razvan Popescu si ca stai la adresa vecinului.

Deci, ala de mai sus e photoshop? E pe bune? Am ajuns sa facem si din astea? Si de ce nu poate face nimeni nimic, ca nenea are nevoie de ajutor.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply