Masuri antifrauda

In Carrefour Orhideea nu mai poti plati cu cartea de credit daca nu faci dovada ca tu esti proprietarul cartii. Adica sa ai la tine un act, o legitimatie cu poza si cu semnatura.
Dupa cum mi-au declarat vanzatorii din magazinul Flanco, in ultima perioada au crescut simtitor furturile cu ajutorul cartilor de credit. Astfel incat, anumite persoane de incredere, prietene, surori, frati, veneau si faceau cumparaturi cu o carte de credit ce nu era pe numele lor, iar dupa ceva timp venea proprietarul cartii de credit sa faca scandal si sa ceara anularea facturilor respective.

Acum ceva timp casierele se mirau cand te vedeau ca vrei sa platesti cu cartea de credit, acuma se sperie cand le dai un card alb. Ce sa le fac eu daca banca care mi l-a dat mi l-a dat alb. 😉 Are totusi insemnele bancii pe el, dar cardul meu e alb 😉 Si stau sa il verifice de vreo 3 ori inainte. Dupa care stau sa ma intrebe adresa, buletin, CNP si numar de telefon. Ermmm … pai sa le fac o invitatie la cafea data viitoare.

Mi-am luat iarasi casti JVC. IT ROCKS!
ha_f120_v.jpg

Si ca sa fie treaba treaba, JVC are reprezentata pe site in republica moldova si nu are la noi

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Masuri antifrauda

  1. 7 lire … si mai bine … te cred ca-s bune , ca doar sunt JVC ….dar …. nu as da atatia bani …fara suparare …oricum …stiu ca tie iti place sa ai doar ce-i mai bun … si tu momentan iti permiti ..eu nu astiu cum sa strang bani sa imi iau masina

  2. Cardul trebuie sa aiba semnatura ta pe spate. Daca il semnezi nu iti mai cere nimeni actul de identitate.

Leave a Reply

%d bloggers like this: