Media Galaxy din Baneasa s-a relansat

Media Galaxy din Baneasa s-a relansat

Altex a inaugurat ieri noul showroom Media Galaxy din Baneasa Shopping Center. Este acelasi showroom Media Galaxy, cu un concept nou, redesenat si urmare a unei investitii de 1.000.000 de euro in acest magazin. Invitatia catre presa ar fi trebuit sa sune cam asa: Vino sa descoperi noul showroom Media Galaxy din Baneasa, investitie de 1 milion de euro. Nu vino sa vezi noul iPad Air 2, ca fanii Android nu se vor lasa convinsi de o tableta.

Revenind la showroom, care mi se pare mai interesant, dar pe care n-am apucat sa-l vad. O sa merg in urmatoarea perioada. Showroom-ul este magazinul cu cel mai mare trafic din cadrul companiei si culmea, aduce vanzari de peste 1 milion de euro pe luna. Magazinul are acum 60 de specialisti gata sa iti prezinte cele 10.000 de produse diferite existente in showroom si sa iti povesteasca despre ele. Si toate acestea incap intr-un spatiu de 3400 de metri patrati.

Si pentru asta, vineri, au lansat acolo noul iPad Air 2, pentru a intari parteneriatul dintre Media Galaxy si Apple, in calitate de Apple Authorized Reseller. Tableta se gaseste in magazin de la 2379 lei.  Si poze, pentru fanii Altex, cu Ostahie.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply