Melteanul B 54 BKH (Vadim Tudor)

Cuvantul meltean nu exista in dex, in schimb acolo exista:

MELEÁN, meleni, adj., s.m. (Reg.) 1. Adj. (Om) înalt și voinic; vlăjgan. 2. S.m. Fecior, flăcău. – Et. nec.

In cazul asta cineva sa introduca repede cuvantul meltean cu L folosind definitia: taran prost care merge cu girofarul pe strada si claxoneaza in speranta ca cineva i-ar face loc, desi nu e masina de interventie, dar se numeste deputat si astfel isi permite sa incalce legea. Nu de alta dar noi l-am ales.

Ei bine cu asta am venit eu in seara asta acasa. L-am prins la iesirea din Ploiesti cand avea in fata tot un suv care nu-l lasa sa-l depaseasca, avea in spate tot un suv care se tinea dupa el si eu. Am zis daca e deputat sau cine stie cine persoana publica ar trebui sa ma cunoasca, daca nu ma cunoaste ma va cunoaste. In schimb pe langa noi tot soiul de destepti care dadeau flash-uri si incercau sa depaseasca care cum puteau. In schimb melteanul nostru oprea la toate radarele, incetinea si semnaliza orice miscare, iar dupa ce a intrat in Bucuresti simtindu-se acasa a inceput sa foloseasca si semnalele acustice. Asta ca sa il lase lumea sa se miste cu suv-ul prin trafic.
Ba, daca tu poti sa mergi cu girofar, eu de ce n-as putea sa fac acelasi lucru? Ah da, nu`s pulitician din asta. Ah da … mai avea in spate si ceva gagici care fumau chestii fine si subtiri.

Later edit: Am venit cu Vadim frateeee …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: