Mercedes A180

Eu sunt mai sceptic cand vine vorba de masini mici, de masini de femei, de chestii din astea trendy si fancy, care dau bine in peisaj si atat.  Asa incat nici ideea de  a merge cu un Mercedes A180 nu m-a incantat la inceput. Am zis, ok, esti fata, vrei masina din asta, pentru tine, dar eu nu o sa ma simt confortabil in ea. Eh, astia de la Mercedes au reusit sa le adapteze pe amandoua.

Masina e incredibil de usor de condus. Are o cursa a volanului foarte lina, accelereaza fin si nu iti da senzatia ca te lipeste de scaun, dar atinge viteza mare imediat. Consuma foarte putin (nu stiu exact ca am uitat sa ii resetez calculatorul), dar doua drumuri Bucuresti – Pitesti, in total 4 zile de condus, cateva sute de kilometri, plus plimbarile din oras s-au facut cu doar 35 de litri de motorina.
Pentru ca e Mercedes iti da senzatia de balena, de masina mare, de vapor. Insa masina e mica, are loc oriunde, in cel mai ciudat loc de parcare si nu iti face probleme de orientare in spatiu. Inauntru spatiul e suficient de mare incat sa incapa oricine, oricand si oricum, iar in portbagaj iti incape lejer orice fel de geanta de voiaj si multe alte chestii pe langa.

 

 

Drive test facut cu o masina pe care am inchiriat-o.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: