Metroul Bucurestean va continua sa aibe intarzieri

Intarzierile actuale au ajuns sa fie si de 15 minute, in conditile de ora de varf, cand statiile de metrou sunt supraaglomerate, arhipline si greu de respirat.
Asta ca sa nu mai zic de atmosfera din interiorul metorului. Unde stai ca sardelele, si te bucuri de aer numai daca esti inalt. Pentru ca aerul conditionat vine de sus, in metroul nou.

Iar aceasta situatie va mai dura ceva timp, anunta cotidianul gratuit de se gaseste prin statiile de metrou.  Nu de alta, dar astia nu se inteleg cu firma careia i-au externalizat revizia trenurilor si intretinerea ramelor de metrou. 🙂 Ceea ce mi se pare normal. Cum sunt monopol si unici pe metrou aia vor mai multzi bani, iar astia nu vor sa le dea.

Din cate shtiu eu, chestia asta dureaza de vreo luna si ceva. Ceea ce ar insemna ca contractul asta ar fi trebuit sa se rezilieze. Adica nu muncesti o luna si ceva … si inca iti iei salariu pe chestia asta … uuuu foarte misto. Ca sa nu zic ca vreau si eu…

In speranta unei rezolvari grabnice … cred ca ar trebui ca sa schimbati chestia aia cu transpiratia pe RATB de o tot trimiteti pe yahoo … si sa o adaptati la metrou ; )

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: