Mi-e frica sa ma gandesc la viitor

Am o varsta si daca stau sa ma gandesc viata mea s-a cam dus. E ceva logic ca de la o anumita data sa te gandesti la viitor, sa te gandesti la varsta pensionarii si sa te gandesti la ce te asteapta atunci.
Ma uit la mama, pensionara, cu o pensie mizerabila. Se descurca cu chiu cu vai si nu cere bani nimanui. Nici macar mie. Din contra, se bucura cand primeste cate o indexare la pensie de cate 3 – 4 lei de la magnificii guvernanti dupa o viata de munca. De ce? Pentru ca nu s-a gandit nimeni la viitor la vremea lui. Pentru ca la vremea lor stiau ca statul ii va asigura o viata linistita dupa pensionare, daca continuau munca.
Intre timp s-a schimbat situatia, iar nimeni nu iti poate asigura ziua de maine. Astfel incat pentru tine sunt doua sanse, te gandesti la viitor si pui ceva deoparte sau traiesti clipa si viitorul iti va aduce ce iti va aduce.

Spune si tu, te gandesti la viitor? Te gandesti la pensionari? Te gandesti la tine? La ce te gandesti? Ce te framanta? Ce nu iti convine? Internetul e ajutorul tau, esti anonim, spune si tu!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply