Mini Cooper Roadster

Stiti bancul cu racheta nu? In masina: viteza 1, 2, 3, 4, 5, rachetaaaaa! Eh. Cam asta mi s-a intamplat mie dupa ce am condus prima data un Mini, acum multi ani. Pentru ca era atat de misto masina, incat sa revii la o masina de 5 trepte era mai dificil. Rachetaaa!! :))

Eh, astazi dimineata am fost primul care s-a dat cu noul Mini Cooper Roadster, pe terasa de la AFI. Am incarcat intai masina cu tot ce se putea, in contra timp. Am pornit la drum, am facut doua parcari cu spatele  perfecte si una cu fata si am tras cu masina, cu mingea la poarta. Cool asta. Am scos timpul de 9.55. Nu stiu exact ce inseamna timpul asta, dar eu m-am simtit tare bine. Mai ales cu gagica din dreapta. Si mai mult, daca apar poze compromitatoare pe net, nu eram eu.

Si pentru ca eu aud mult prea multa lume care intreaba despre Mini Cooper, mai ales ca am cateva colege care au masini din astea, iata fisa tehnica a masinii cu motorizarile si optiunile disponibile. Asa ca daca aveti banii pusi deoparte, maine puteti sa o luati.

Preturi MINI Roadster

Si pentru fanii Aupeo, acesta a fost integrat si pe masinile Mini.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: