Mira

Nu este vorba de ministerul internelor si administratiilor, ci e vorba de ecranul cu cele 8 culori de test ce piuie. Asta intervine atunci cand televiziunea respectiva isi opreste jucariile in scopuri ciudate: le schimba, le curata de praf, ramane fara curent electric si asa mai departe.

Toate chestiile astea se fac conform unui program unui plan de revizie si asa mai departe. De obicei se intamplau vineri noaptea cand audienta era cea mai mica, acuma se intampla oriunde si oricum, drept urmare in seara asta avem protv, procinema, tvr1 si tvr2 in revizie tehnica, sau cu emisia picata. Pe langa toate astea nici netul meu nu merge de vreo cateva zeci de minute. Sa fie ceva corelat?

Eh … in schimb … pe TVR 1 exista niste oameni de bine care se distreaza misto. Dar … video-ul inregistrat o sa apara atunci cand imi revine netu ca nu-s nebun sa uploadezi sute de megi de pe zapp 😉

Update: am uploadat si filmuletul in 10 minute de pe zapp, deci mere bine. Ca sa intelegeti: e TVR intre reprize de cod de bare si casete aruncate in eter, sau … nu sau da, fara sigla. Imaginile filmate sunt in TVR.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: