Mircea ce ne-ai facut?

Romania e una din cele mai nenorocite tari din lume. Suntem atat de mandri si atat de ipocriti incat sa moara capra vecinului se aplica oricand si oricum atunci cand ceva nu iese cum trebuie.

Astazi: Mircea Geoana.

Ma plimbam linistit in camera de hotel incercand sa vad cum ma organizez sa-mi fac bagajul si altele cand pe CNN aud ca se vorbeste despre Romania. Cum in Rusia nu prea sunt televiziuni vorbitoare de limba engleza, iar singura care mai are programe interesante de urmarit e CNN, am stat numai pe canalul asta. Ma gandeam cand am plecat la Moscova, ca fac la fel ca Mircea Geoana ma duc la Kremlin sa stabilesc binele tarii si al meu personal.
Revenind la CNN, in dimineata asta a fost o emisiune numita Political Mann, emisiune care prezinta evenimentele politice de prin toata lumea. Ei au tot vorbit de Statele Unite si discursul lui Obama, State of the Union. Al doilea subiect dupa asta a fost despre o tara, foarte cunoscuta dupa contele Dracula si practicile sale oculte. “Cunoscuta dupa Dracula si acest om” – citat din emisiune – prezentandu-l pe Mircea Geoana, care a acuzat ca a pierdut alegerile din cauza unor practici oculte (nu au dat nume).

Auzind asta m-am impedicat de ceva si n`am reusit sa aud daca s-au referit la tara noastra ca una din evul mediu, ca una nedezvoltata sau pur si simplu ca la o tara plina de oameni dusi cu pluta. Dar au spus ca nici in 2010 noi nu ne putem dezobisnui in a cauta scuze in lucruri supranaturale.

Drept urmare, daca Romania avea nevoie de ceva publicitate, iata ca a primit-o, gratuit si in cel mai prost mod cu putinta. Si asta oferita de Mircea Geoana, tipul care a candidat la prezidentiale, a pierdut, iar acum si-a bagat fix picioarele  in Romania facand-o o tara de rahat.
Chestia asta n-ar fi avut nici un efect daca ar fi fost spusa undeva in baie, in fata oglinzii, dar nu in public, astfel incat sa ajunga pe CNN, iar ei sa-l creada complet pentru ca doar a candidat la presedentie si oamenii astia de obicei trebuie crezuti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply